torsdag 1 oktober 2015

2015-10-01

Wow vilken god middag vi har ätit, en riktigt gammaldags fiskpudding som matte gjorde mycket förr i tiden. Den tog lång tid att göra för först kokar man en risgrynsgröt (45 minuter) och sen blandar man ihop detta med kokad torsk, vispade ägg och kryddor, lite smörklickar på och sen in i ugnen (45 minuter till). Och till detta kokt potatis, skirat smör och broccoli. Och trots den långa tillagningstiden var den väl värd att vänta på ...........mmmums! Ja herre Gud matte satt och räknade efter under tiden hon åt och kom på att hon har faktiskt ätit fisk sex gånger under en veckas tid.
Nu ska här snabbt packas inför stugvistelse i helgen och sen är det sängdags för matte är så trött att ögonen går i kors.
 Husse ska vara ledig imorgon för han ska iväg till Smedsbyn och hämta en snöskopa som han har beställt till traktorn, så den tar vi med oss upp på släpet. Och matte har planerat att komma sig iväg från jobbet redan vid 14-tiden.



Inga kommentarer: